İçeriğe geç

Based Kişi Ne Demek

Based biri ne demek?

Sosyal medyada, “based” kelimesi çoğunlukla bir şeyle aynı fikirde olduğunuzda kullanılır. “Based” kelimesi, birinin ne söylediğine bakmaksızın kendini cesurca ifade etmesini takdir etmek için kullanılabilir. Özellikle politik jargonlarda kullanılır.

Based ne anlamda kullanılır?

“Based” kelimesi Türkçe’ye tam anlamıyla “to trust on” olarak çevrilebilir. İngilizce’den dilimize geçen kelime, cümlenin nasıl kurulduğuna bağlı olarak şu anlamlarda da kullanılabilir: “based on”, “to be at the center”.

Based ne demek TikTok?

Türkçede tam anlamıyla “güvenmek” olarak çevrilebilir. Ancak, cümle yapısına bağlı olarak “dayalı” kelimesi “dayalı olarak”, “bağımlı olarak” veya “odak noktası olmak” gibi farklı anlamlarda da kullanılabilir.

Based ne demek oyun?

Metin tabanlı oyun, basit grafikler içeren veya tamamen metinle oynanan bir video oyunudur.

Base ne demek?

İsim taban, kaya, kaide. bir makinenin/sütunun tabanı. bir dağın eteği: dağın eteği. İsim esas, temeldir.

IP-based ne demek?

IP tabanlı derken, sunucunun her IP tabanlı sanal ana bilgisayar için ayrı bir IP adresi/port çifti olduğunu kastediyoruz. Bunun gerçekleşmesi için, makinede ya çok sayıda ağ bağlantısı vardır ya da makine günümüzde çoğu işletim sistemi tarafından desteklenen sanal arayüzler ve/veya çok sayıda port kullanır.

Baylık anlamı nedir?

Türkçe. ve hitabet. Zengin olmak, servet: Asil olmak servet değil, beceri işidir (Gülistan tercümesi – T. S.).

TikTok anlamı nedir?

TikTok veya Çin’de bilinen adıyla Douyin, Musical.ly üzerine kurulu, canlı yayınlar ve video oluşturma ve paylaşma olanağı sağlayan bir sosyal medya uygulamasıdır. Eylül 2016’da ByteDance tarafından yayınlanmıştır.

Put the letters into the correct order ne demek?

Tureng – Kelimeleri oluşturmak için harfleri doğru sıraya koyun – Türkçe İngilizce Sözlük. Geçmişi gizle Geçmiş ayrıntıları Geçmişi temizle Geçmiş: Kelimeleri oluşturmak için harfleri doğru sıraya koyun.

TikTok user ne demek?

TikTok hesabınız hem bir takma ad hem de bir kullanıcı adı içerir. Kullanıcı adınız bir etiket içerir ve @kullanıcıadı gibi bir şey olabilir.

Sıra tabanlı RPG nedir?

Sıra tabanlı çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu, tek rakiplerle veya aynı seviyedeki birden fazla rakiple oynanan, sıra tabanlı kurallara sahip bir oyun türüdür. Oyundaki her hamle yalnızca sırası geldiğinde yapılabilir.

Sıra tabanlı oyun ne?

Sıra tabanlı strateji oyunları temelde sıra halinde oynanan strateji oyunlarıdır (genellikle savaş oyunları). Bu tür oyunlarda oyuncular sıra alır. Sırası gelen oyuncu hamlesini yaparken diğer oyuncular oyuna müdahale edemez.

Sanal oyun ne demek?

Bir veya daha fazla kişinin, bilgisayarlar ve bazı taşınabilir multimedya cihazları kullanarak kamusal ağa (İnternet) bağlanarak toplu olarak oynadığı bilgisayar oyunlarına ‘çevrimiçi oyun’ denir.

Base almak ne demek?

Temel almak, bir sorunu veya olayı temel alıp ona göre hareket etmek anlamına gelir. Bir konu hakkında konuşmak ve onu konu yapmak, temel almak ifadesiyle eşdeğerdir.

Bro ne demek argo?

Günümüzde yaygın olarak kullanılan “bro” ifadesi “brother” kelimesinin kısaltılmış halidir.

BB ne demek ingilizcede?

bb (bebek) ünlüsü

Booyah İngilizce ne demek?

“yaşasın” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 34 sonuç hurra ünl. “Yaşasın! Maçı kazandık!” Tezahürat ettiler ve kutladılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kısa Boylu Escort